Botulismo
DOI:
https://doi.org/10.57148/bepa.2022.v.19.37877Palabras clave:
botulismo, alimentoDescargas
Métricas
Citas
Ministério da Saúde (BR). Secretaria de Vigilância em Saúde. Departamento de Articulação Estratégica de Vigilância em Saúde. Guia de vigilância em saúde. 5. ed. Brasília; 2021.
Eduardo MBP, Mello MLD, Katsuya EM, Campos JC. Manual de BOTULISMO Orientações para profissionais de saúde. São Paulo, 2002b, 41p. São Paulo: DDTHA/CVE; 2002.
Centers for Disease Control and Prevention. Morbidity and Mortality Weekly Report. Clinical guidelines for diagnosis and treatment of botulismo. Atlanta (USA); 2021.
Centers for Disease Control and Prevention. Emergency Preparedness and Response. Botulism: diagnosis & laboratory guidance for clinicians. Atlanta (USA); 2006.
Sobel J, Rao AK. Making the best of the evidence: toward national clinical guidelines for botulismo. CID.2018;66(Suppl 1):S1-S3. https://doi.org/10.1093/cid/cix829. DOI: https://doi.org/10.1093/cid/cix829
Publicado
Cómo citar
Número
Sección
Licencia
Derechos de autor 2023 Alessandra Lucchesi de Menezes Xavier Franco, Nídia Pimenta Bassit, Maria Carla da Silva
Esta obra está bajo una licencia internacional Creative Commons Atribución 4.0.