Quantification of Salmonella spp. and evaluation of label information of frozen chicken carcasses on retail sale in the State of São Paulo

Authors

  • Christiane A. Ristori Instituto Adolfo Lutz, do Laboratório Central
  • Alzira M. Morato Bergamini Instituto Adolfo Lutz, do Laboratório Regional Ribeirão Preto (IAL/CCD/SES-SP)
  • Ruth E. Gravato Rowlands Instituto Adolfo Lutz - Laboratório Central
  • Giselle Ibette S. L. Lopes Instituto Adolfo Lutz, do Laboratório Central
  • Ana Maria R. de Paula Instituto Adolfo Lutz, do Laboratório Central
  • Maria Aparecida de Oliveira Instituto Adolfo Lutz, do Laboratório Regional Ribeirão Preto (IAL/CCD/SES-SP)
  • Eliana G. Abeid Ribeiro Instituto Adolfo Lutz, do Laboratório Regional Ribeirão Preto (IAL/CCD/SES-SP)
  • Jussara C. de M. Della Torre Instituto Adolfo Lutz, do Laboratório Central
  • Sonia P. T. Prado Instituto Adolfo Lutz, do Laboratório Regional Ribeirão Preto
  • Júlia T. U. Yoshida Instituto Adolfo Lutz, do Laboratório Central
  • Regina S. M. Rodrigues Instituto Adolfo Lutz, do Laboratório Central
  • Omara G. Taha Grupo de Vigilância Sanitária, do Departamento Regional de Saúde de Ribeirão Preto
  • Deise Aparecida P. Marsiglia Instituto Adolfo Lutz, do Laboratório Central
  • Miyoko Jakabi Instituto Adolfo Lutz, do Laboratório Central

Abstract

 

 

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References

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Published

2008-04-30

How to Cite

1.
A. Ristori C, M. Morato Bergamini A, E. Gravato Rowlands R, Ibette S. L. Lopes G, R. de Paula AM, de Oliveira MA, G. Abeid Ribeiro E, C. de M. Della Torre J, P. T. Prado S, T. U. Yoshida J, S. M. Rodrigues R, G. Taha O, P. Marsiglia DA, Jakabi M. Quantification of Salmonella spp. and evaluation of label information of frozen chicken carcasses on retail sale in the State of São Paulo. Bepa [Internet]. 2008 Apr. 30 [cited 2024 Jul. 3];5(52). Available from: https://periodicos.saude.sp.gov.br/BEPA182/article/view/38706

Issue

Section

Brief Communications

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